Gezinsbond Astene nodigt politici uit voor debat gemeenteraadsverkiezingen

Gezinsbond Astene nodigt politici uit voor debat gemeenteraadsverkiezingen

Peter Heyse, Eva Dhaene en Jean-Pierre De Vos van Geinsbond Astene. Foto: LEZ

Deinze - Op zondag 23 september organiseert de Gezinsbond Astene een politiek debat naar aanleiding van de komende gemeenteraadsverkiezingen voor de nieuwe fusie Deinze/Nevele. Moderator Jan Leroy, stafmedewerker bij Vlaamse Vereniging van Steden en Gemeenten (VVSG), zal aan drie kandidaten van elke partij om beurten vragen stellen naar hun visie in verband met mobiliteit, ruimtelijke ordening, zorgverlening, woongelegenheid, cultuur en ontspanning en dat voornamelijk voor deelgemeente Astene.

Het debat vindt plaats in zaal Ter Leie, Nieuwstraat 24 in Astene. De deuren gaan open om 10 u, het debat gaat uiterlijk om 10.30 u van start en het einde is voorzien rond 13 u. De aanwezigen krijgen de kans om vragen te stellen aan de deelnemende kandidaten.

Er is kinderopvang voorzien voor de jonge ouders en na het debat zijn er broodjes met worst te verkrijgen tegen democratische prijzen.

Op woensdagavond 3 oktober is er het groot lijsttrekkersdebat in de raadzaal van de Leiespiegel, georganiseerd door Radio Tequila.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio