Hilde Rogge vertelt Roald Dahl

Hilde Rogge vertelt Roald Dahl

Hilde Rogge Foto: Hilde Rogge

Zulte - Op vrijdagavond 7 september komen Hilde Rogge en Rein De Vos het pittige verhaal 'Kwade Reuk' van Roald Dahl vertellen in de Guldepoort in Machelen. Zij doen dat op uitnodiging van Davidsfonds Machelen.

Hilde Rogge is een vertelster pur sang

Na een leven als gepassioneerde leerkracht reist Hilde door de dagen als verhalenvertelster. Ze kruipt in haar verhalen en brengt ze meesterlijk tot leven in een sappige, ondeugende taal. Ze raakt, inspireert en ontroert op haar eigen authentieke manier.

Hilde vertelt al jaren in bibliotheken en scholen, verenigingen en grote en kleine huiskamers voor kinderen en volwassenen. Ze is een graag geziene gast op festivals zoals het Internationaal Vertelfestival in Alden Biesen, het Vertelfestival in Maastricht, Midzomervertellingen in het Park in Gent, ’t Verhalenhof in Deurne en vele andere …

Roald Dahl

Hoe Oswald Hendryks Cornelius zaliger - kunstkenner, bon-vivant, verzamelaar van spinnen, schorpioenen en wandelstokken, expert op het gebied van Chinees porselein en grootste vrouwenverleider aller tijden - zich precies opwerkte tot in de hoogste maatschappelijke kringen, is een volstrekt oneerbiedig, hilarisch verhaal. Met zijn buitengewone interesse voor pikante aangelegenheden heeft deze Casanova-in-het-kwadraat een neus voor gekruide zaken. 

In 'Kwade Reuk' nemen Hilde en Rein je mee in een onbeschaamd vermakelijke vertelling van exuberantie en pittige intrige. Zij speelt met woorden en hij vertelt met klanken uit zijn accordeon.

Praktisch

Het begint om 20 u. Leden Davidsfonds €8. In voorverkoop betaal je €10, aan de kassa €12.

Reserveren kan via tel. 09 386 50 00, tel. 09 386 68 06 of  info@dfmachelen.be

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio