Politie zoekt getuigen na verdacht overlijden van André (79)

Politie zoekt getuigen na verdacht overlijden van André (79)

Foto: rr

Puurs -

Op vraag van de onderzoeksrechter en het parket van Antwerpen, verspreidt de politie volgend opsporingsbericht: op 14 mei werd het stoffelijk overschot van de 79-jarige André Laurens aangetroffen in de Rupel in Puurs. Drie dagen eerder werd de man als vermist opgegeven door een familielid.

Er werd een gerechtelijk onderzoek gestart omdat het onduidelijk was hoe André om het leven is gekomen. Het laatste teken van leven van André was een telefoontje op 27 april om 11.04 uur.

Er zijn aanwijzingen dat André, die bijna dagelijks ging wandelen, verdween tijdens een wandeling in de omgeving van de Nete in Walem. André woonde in de Koning Albertstraat in Walem. Hij was kaal met achteraan op het hoofd nog wat grijze haren. Hij had een normaal postuur en was ongeveer 1,70 tot 1,80 meter lang.

André Laurens droeg meestal een afgeleefde jeansbroek, een hemd en een versleten beige korte jas. De onderzoekers zijn op zoek naar getuigen die de man op 27 april 2018 opmerkten in Walem, in de omgeving van zijn woning in de Koning Albertstraat, of in de omgeving van de Nete in Walem.

Ook mensen die meer informatie hebben over deze zaak kunnen zich melden bij de speurders op het gratis nummer 0800 30 300. Discretie wordt verzekerd. U kan getuigen via opsporingen@police.belgium.eu

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees