Er is nog leven naast de flitsende filmpjes op de sociale media

Lijsttrekkers gaan eerste (en enige) keer in debat

Lijsttrekkers gaan eerste (en enige) keer in debat

Foto: if

Destelbergen - De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan, en soms heb je de indruk dat de campagne alleen maar gevoerd wordt met flitsende filmpjes en bezoekjes van de respectieve partijen op evenementen, binnen de seconde te zien op alle sociale media. Gelukkig is er nog het kopstukkendebat dat UNIZO-Destelbergen-Heusden volgende woensdag 12 september organiseert in het JGC. Voor wie van inhoud houdt, zeker een aanrader.

Alle lijsttrekkers hebben toegezegd om aanwezig te zijn en met elkaar in gesprek te gaan. Punten genoeg op de agenda: de discussie rond de gemeentebelastingen, inrichting van de dorpskernen, ondersteuning van de middenstand, circulatieplan parkeerproblematiek en zoveel meer zaken die met ons dagelijks leven en dat van de handelaars te maken hebben. 

Het debat zal doorgaan in het JGC Destelbergen vanaf 20 uur, inschrijving is gratis voor leden en niet-leden op de site van UNIZO Oost-Vlaanderen, want de democratie is gelukkig nog altijd (een stukje) gratis. Surfen naar deze site, en na een paar stappen bent u erbij. 
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio