Kapster overgiet serveuse met benzine en dreigt haar in brand te steken

Kapster overgiet serveuse met benzine en dreigt haar in brand te steken
Brussel / Zaventem -

Een 34-jarige kapster uit het Brusselse is aangehouden omdat ze een vrouw met benzine overgoot en dreigde in brand te steken. Vanessa E. was ervan overtuigd dat de vrouw een envelop met daarin 7.000 euro van haar had gestolen.

Toen Vanessa E. vorige week naar een feestje in Zaventem trok, stak ze in haar handtas een envelop met 7.000 euro cash. Dat geld moest dienen als voorschot voor een reclamecampagne voor haar kapsalons. In de loop van de avond zag ze dat de envelop uit haar handtas was verdwenen.

Op camerabeelden was de diefstal te zien en Vanessa E. meende de daderes te herkennen. Ze zette een strafexpeditie op het getouw en de “verdachte” werd meegesleurd naar een park. Daar werd ze met benzine overgoten. Vanessa E. dreigde ermee haar in brand te steken, tenzij ze het geld teruggaf.

Het slachtoffer beloofde dat te doen, maar stapte naar de politie. Vanessa E. en haar nicht werden de volgende dag al opgepakt. Beiden werden in verdenking gesteld van opsluiting, bedreigingen en slagen en verwondingen. De kapster werd ook onder aanhoudingsbevel geplaatst, maar mag de voorlopige hechtenis thuis uitzitten.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees