Dit is een exclusief artikel voor jou.
Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Mee in één minuut: CD&V'er gevat met 3 kilo heroïne, "grootste staking ooit" bij Ryanair en feestje Rode Duivels bijna vergald

Mee in één minuut: CD&V'er gevat met 3 kilo heroïne, "grootste staking ooit" bij Ryanair en feestje Rode Duivels bijna vergald

Foto: *

Hebt u een minuutje? Met dit handige overzicht bent u in 60 seconden helemaal mee met het nieuws van de dag.
Lijsttrekker Kris Peeters heeft Rediart Cankja van de Antwerpse CD&V-lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen gehaald. De 41-jarige man werd betrapt met 3 kilo heroïne in zijn wagen in Frankrijk. “Deze man hoort niet thuis op onze lijst.”
De doodsoorzaak van de twee vrouwen die om het leven kwamen op Tomorrowland, is gekend. De twee stierven aan de gevolgen van XTC-gebruik in combinatie met te veel water.
Slecht nieuws als u op 28 september een Ryanair-vlucht geboekt heeft. De vakbonden van de Ierse lagekostenluchtvaartmaatschappij kondigen die dag "de grootste staking uit de geschiedenis" aan.
Er komt één nationaal administratief centrum voor transmigratie in het centrum 127 bis in Steenokkerzeel. Iedereen die via ons land illegaal op doortocht is naar het Verenigd Koninkrijk, zal daar naartoe worden gebracht. Eerder op de dag werd er een transmigrant doodgereden bij een ongeval op de E40.
Het feestje van de Rode Duivels op de Grote Markt van Brussel na hun derde plaats op het WK voetbal, had bijna niet kunnen doorgaan. Een 25-jarige vrouw - geen onbekende voor het gerecht - had opgeroepen om die dag een aanslag te plegen. De ordediensten hadden het bericht echter op tijd opgemerkt.
Kwam er één iemand minder dan gedacht om het leven bij de aanslagen van 9/11? Uit onderzoek van de politie blijkt dat een van de "dodelijke slachtoffers" mogelijk van de chaos gebruiktgemaakt heeft om te verdwijnen en elders een nieuw leven te beginnen.
Bondscoach Kevin De Weert heeft vandaag zijn selectie voor het WK wielrennen (23 tot 30 september) bekendgemaakt. Bij de acht namen zitten twee verrassingen: Ben Hermans en Xandro Meurisse. Nog opvallend: géén Thomas De Gendt. "Het is dit jaar niet aan ons om de koers te controleren", aldus De Weert.
Nog niet uitgelezen? Meer nieuws op Nieuwsblad.be!

Het beste van Enkel voor abonnees