De jaren ‘90 achtervolgen Evi Hanssen nog dagelijks: “Ik heb een tramp stamp

Dat Evi Hanssen tattoos heeft, dat is geen geheim. De namen van haar kinderen op haar polsen zijn dan ook goed zichtbaar. Minder zichtbaar is die ene jeugdzonde uit de jaren ‘90: haar tramp stamp. “Dat was echt de tijd van de tribals, maar gelukkig heb ik het zelf nog wat ontworpen. Het is dus net geen tribal, maar wel iets uniek.”

Niet dat ze er heel veel spijt van heeft, van die tattoo van haar. “Ik vind het niet erg. Het hoort er wel bij en het past bij mij. Dat zijn van die dingen die je onbezonnen doet en dan ben ik blij dat het op mijn gat staat”, lacht Evi bij Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe in hun podcast ‘10 Meest Gegoogelde Vragen’.

Waar ze wel spijt van heeft, dat is het feit dat ze gestopt is op het conservatorium toen ze aangenomen werd bij TMF. “Ik heb altijd zangeres willen worden”, vertelt Evi . “In het middelbaar heb ik muzische vorming gedaan. Nathalie Meskens, Sven De Ridder en Joke De Bruyn zaten daar ook. Nadien heb ik jazzstudio en conservatorium gevolgd. In totaal heb ik vijf jaar muziek gestudeerd en daarnaast heb ik ook in coverbands gezongen. Ik heb best wel een breekbare, typische stem. Als ik mijn stem train, merk ik wel dat ik veel meer kan en binnen mijn eigen stijl kan ik wel mooie dingen neerzetten.”

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees