Seks & Relaties

Seks tijdens ‘F.C. De Kampioenen’ en een “piemel zoals een sharpei”: niets blijft onbesproken in ‘Sex Tape’

Seks tijdens ‘F.C. De Kampioenen’ en een “piemel zoals een sharpei”: niets blijft onbesproken in ‘Sex Tape’

Geen enkel taboe wordt uit de weg gegaan in ‘Sex Tape’, zoveel is duidelijk. Zeker niet wanneer Goedele Liekens een enthousiast homokoppel, een duo met 28 jaar leeftijdsverschil én ‘Temptation’-verleiders over de vloer krijgt. Zinnen als “Ik ga je kapot boren” en seks tijdens F.C. De Kampioenen, het passeert allemaal de revue. En dan hebben we het nog niet over het feit dat er voor het eerst zo specifiek seks tussen twee mannen op de Vlaamse nationale televisie te zien was.

“Als je ziet hoeveel uren we voetbalmatchen analyseren, en als je dan één keer over seks en liefde praat...” lacht Goedele, die maar al te goed weet dat ze taboes aan het doorbreken is. Met de koppels aan haar tafel kan dat niet anders, want alle duo’s leggen stomende verhalen, maar ook eerlijke problemen op tafel.

Pommelizio (24 en 26): zes maanden samen, drie maanden samenwonend

Boobie. Dat is het koosnaampje dat Pommeline gebruikt voor haar Griekse Fabrizio. In bed kussen ze heftig, maar hun seksleven blijkt heel wat kalmer te zijn dan dat ze zelf zouden willen. De stress van publieke optredens, verhuizen, lange werkdagen, het doet iets met een mens, zo ook met de ‘Temptation’-verleiders. “We willen laten zien dat we ook maar een gewoon koppel zijn”, klinkt het bij Fabrizio.

Als ze dan toch eens vroeg thuis zijn, dan weten ze meteen wat doen. “Dat ik je kapot ga boren”, zegt Fabrizio dan, tot grote schok van Goedele Liekens. Maar de seksuologe gelooft er ondanks de stoere praat wel in, als ze de beelden van hun sekstape ziet. Pommelizio maakt kans: als ze elkaar verder blijven ontdekken en Fabrizio ook wat meer orale seks aan Pommeline gaat geven tenminste.

Lulu (37) en Boudewijn (65): achttien jaar samen

Boudewijn mag dan al wel 65 jaar zijn, seks hebben met zijn 28 jaar jongere vriendin is geen probleem. Bij hen weliswaar geen “kapot horen”, Boudewijn “gaat een wipje maken” met zijn Russische Lulu. Al hebben ze wat hun seksleven betreft wel spijt van hun recente carrièreswitch, want ze zien de stomende momenten van bijna elke dag naar één keer in de week slinken. “Seks wanneer je een horecazaak hebt? Da’s nul komma nul. Nul komma nul nul.”

Lulu’s enorme garderobe van sexy lingerie helpt daar nog maar weinig aan. Al vreest ze dat het vooral haar hoofd is dat op dat vlak niet mee wil. “Op dit moment voel ik me vandaag niet sexy”, zegt de voluptueuze vrouw. Maar haar man ziet duidelijk het probleem niet en hij glimlacht blij wanneer hij praat over de seks die alleen maar beter wordt. Problemen met haar lichaam heeft hij niet: “Ik kan nog steeds niet van haar afblijven. Ze mag 50, 60 of 70 kilo wegen, dat zie ik niet.”

Seks tijdens ‘F.C. De Kampioenen’ en een “piemel zoals een sharpei”: niets blijft onbesproken in ‘Sex Tape’
Foto: VIJF

Ruben (26) en Mirando (29): vijf jaar samen, één jaar getrouwd

Natuurlijk mag er in ‘Sex Tape’ geen homokoppel ontbreken. Ze leggen zonder blikken of bozen uit hoe een ‘top’ altijd geeft, hoe een ‘bottom’ altijd ontvangt en hoe een ‘versa’ van alle markten thuis is. En hoe zij het als twee ‘versa’ maar één keer geprobeerd hebben om er iemand bij te nemen in de relatie. “Maar toen dat we klaar waren en hij naar buiten ging, hebben we echt gewoon heel hard moeten lachen”, vertellen ze.

Het moet gezegd zijn: bij Ruben (26) en Mirando (29) aan stomende scènes gebrek in hun sekstape. Wie er het meest schaamrood op zijn gezicht kreeg bij het zien van de beelden? Fabrizio, de stoere verleider uit ‘Temptation. Want hij had nog nooit twee mannen met elkaar seks zien hebben en vond zichzelf toch eerder “conservatief”. “Het was wel - euhm - boem patat erop”, zei hij nerveus.

Seks tijdens ‘F.C. De Kampioenen’ en een “piemel zoals een sharpei”: niets blijft onbesproken in ‘Sex Tape’
Een sharpei. Foto: Shutterstock

Maar wat hem nog het meest verbaasde, was de televisie op de achtergrond bij de heren. “Hebben jullie nu seks met F.C. De Kampioenen op de achtergrond?” lachte ook Goedele Liekens. Kampioenenseks, het kan een begrip worden. De twee goedlachse heren hebben er alvast geen probleem mee.

Waar ze wel mee inzitten, is iets heel anders. Eén van hen is besneden, de andere niet. En dat is blijkbaar toch een must. “Ik vind echt dat het lijkt op zo’n shar-pei (een hondenras, red.), toch?” klonk het lachend. “Zo veel rimpels, zo veel vel. Dan geef ik hem toch niet zo veel orale seks, hoor.”

‘Sex Tape’, dinsdagavond, 21.35 uur, VIJF.

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees