Proficiat! Rosa en Steven uit ‘Thuis’ gaan trouwen

Het is gebeurd: na heel wat problemen, zelfs een korte breuk en overspel, kiezen Rosa Verbeeck en Steven Lambrechts nu resoluut voor een toekomst met elkaar. Donderdag vroeg Steven zijn Rosa namelijk ten huwelijk. En zij zei ja.

De Thuis-fans zijn nog maar net (of nog niet) bekomen van het feit dat Waldek uit de serie verdwijnt, of de schrijvers van de populaire Eén-serie hebben al een andere verrassing in petto. Steven en Rosa zijn sinds donderdag verloofd, nadat de ALS-patiënt een romantisch aanzoek had gedaan. "Ik wil niet verder zonder jou", klonk het.


Maar het liefdesleven van Rosa is niet altijd rozengeur en maneschijn geweest, bewijst deze pijnlijke foto. Zo geraakte ze ooit zwanger van Frank, die haar eigenlijk alleen maar wou troosten omdat zijn broer Luc haar verlaten had. Ook verloor ze twee keer een man aan haar eeuwige vijand Marianne Bastiaens. Al werd de vete tussen die laatste twee na 22 jaar eindelijk bijgelegd. In 2003 ging het beter in de liefde en trouwde Rosa met de Poolse immigrant Waldek Kozinsky. In 2010 scheidden ze echter na een huwelijk van zeven jaar omdat Waldek niet meer verliefd was. Samen hebben zij een pleegzoon, Kasper, die in 2012 overleed nadat hij van een trap viel.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees