Eva had geen zangles nodig om op podium van The Voice Kids te stappen

Nossegem / Zaventem -

Het vierde seizoen van The Voice Kids start vandaag op VTM. In de eerste aflevering krijgt ook Eva Mertens uit Nossegem een plaats op het podium.

In de auto, bij het maken van haar huiswerk of in de douche... Als ze ook maar even de kans krijgt, begint Eva Mertens uit Nossegem te zingen. Dat deed ze al sinds ze kleuter was en sindsdien grijpt ze elke kans om stem te oefenen. Maar het was pas toen ze vorig jaar mee mocht zingen met het kinderkoor tijdens het muziekspektakel Zaventem Proms't, dat de microbe helemaal is overgeslagen. “Ik vond het heerlijk om op dat podium te staan en te zingen”, zegt Eva. Hoewel Eva nooit zanglessen heeft gevolgd, zal ze met haar stem ongetwijfeld heel wat kijkers van The Voice Kids met verstomming slaan.

Zenuwachtig

Toen ze tijdens vorig seizoenen naar de Blind Auditions van The Voice Kids keek, droomde het Zaventems zangeresje ervan om zelf ooit dat podium te mogen betreden. “Ik bleef maar tegen mijn mama zeggen dat ik droomde van een deelname. Ik ben dan ook superblij dat ik het nu eens mag proberen en op een écht podium kan staan. Ik ben wel wat zenuwachtig. Ik vraag me de hele tijd af wat er zou gebeuren als ik vals zing of wat de coaches zullen denken. Maar eens op het podium vergeet ik die zorgen en ga ik er helemaal voor.”

The Voice Kids wordt uitgezonden om 20.40 uur op VTM.

Eva had geen zangles nodig om op podium van The Voice Kids te stappen
Eva Mertens vraagt zich af wat er gebeurt als ze vals zingt. Foto: vtm
Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio