Dit is een exclusief artikel voor jou.
Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Geen suiker, geen eieren en geen room en toch kan Valerie (46) patisserie uit haar hoed toveren: “Mijn taarten zijn in eerste plaats lekker, dan pas vegan”

Geen suiker, geen eieren en geen room en toch kan Valerie (46) patisserie uit haar hoed toveren: “Mijn taarten zijn in eerste plaats lekker, dan pas vegan”

Valerie met een van haar zoete, toch suikervrije creaties. Foto: djr

Gullegem / Wevelgem -

Een taart zonder suiker, eieren, bloem of room en nog eens lekker ook? Valerie maakte er haar werk van. Daarvoor ging ze zelfs naar California om er alles over te leren. Via haar webshop verkoopt ze ‘raw patisserie’. Ze droomt van een eigen taartenwinkel.

Roze, met frambozen, of liever iets met chocolade? Valerie Deraedt (46) bakt het allemaal. Zonder suiker, room, boter, bloem of andere bewerkte producten. Raw patisserie, noemt ze het. “Dat wil ...

Het beste van Enkel voor abonnees