De Willy Naessens-kraan voor kinderen: “Ze worden misschien klanten of werknemers van de toekomst”

De Willy Naessens-kraan voor kinderen: “Ze worden misschien klanten of werknemers van de toekomst”

Willy Naessens: “Extra reclame is altijd meegenomen.” Foto: pma

Wortegem-Petegem -

Vanaf 1 oktober kan je de Willy Naessens-speelgoed kraan en -helm koper. De ondernemer kreeg de vraag van speelgoed FUN of het zijn naam mocht gebruiken. “Natuurlijk mocht dat”, zegt Willy.

Op 1 oktober brengt Fun de exclusieve Willy Naessens-speelgoedkraan en -helm op de markt. De speelgoedwinkel doet dit om het sinterklaasseizoen in te gaan met een uniek speelgoeditem. Eerder bracht Fun al de Dovy-speelgoedkeuken en het Flandria-marktkraampje uit. Willy Naessens is na zijn passage in het tv-programma ‘The Sky Is The Limit’ hot, al zijn stappen worden gevolgd. Nu komt er dus een Willy Naessens-speelgoedkraan met bijpassende helm. “We kregen gewoon de vraag of Fun onze naam mocht gebruiken voor een kraan en helm” zegt Willy. “Natuurlijk mag dat, extra reclame is altijd meegenomen. Nu kunnen kindjes overal met een Willy Naessens-kraantje spelen en wie weet kunnen ze later ook nog in het echt bij ons komen werken. Of worden ze de klanten van de toekomst.”

“We hebben zelf 900 stuks gekocht: 50 voor ons eigen bedrijf, 750 voor Franky vleeswaren en nog eens 100 voor de Nederlandse tak.”

“Onze kraantjes zullen worden gebruikt voor eigen acties. Je kan ze niet in het bedrijf komen kopen”, vult echtgenote Marie-Jeanne aan.

“Als Belgische retailer hecht Fun veel belang aan samenwerkingen met gelijkgezinde Belgische bedrijven”, zegt aankoopverantwoordelijke Inge Suy. “In deze digitale wereld vinden we het bovendien belangrijk om te focussen op de creativiteit van kinderen tijdens het ‘spelen’. We merken duidelijk dat de consument op zoek is naar ander speelgoed. Met speelgoeditems als het Dovy-keukentje en de Willy Naessens-speelgoedkraan bouwen we stevig verder aan de ontwikkeling van onze eigen huismerken. Op deze manier nemen we met Fun het heft in handen om innovatieve producten in de markt te zetten en onze klant te blijven verrassen.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees