Is dit de irritantste job ter wereld? “Persoonlijk assistent voor meisje van 9”

Is dit de irritantste job ter wereld? “Persoonlijk assistent voor meisje van 9”

THEMABEELD. Foto: ss

Een steenrijke Australische vrouw heeft een opmerkelijke vacature de wereld ingestuurd. Ze zoekt namelijk een ‘personal assistant’ voor haar negenjarige dochter.

Iedereen die kinderen heeft, kinderen kent of ooit kinderen gezien heeft, kan zich al inbeelden dat je niet de godganse dag wil doen wat een kind je opdraagt te doen. Onze reporters mochten het deze zomer een week lang aan den lijve ondervinden toen ze hun kinderen één dag vrij spel gaven voor Het Grote Gezinsexperiment.

Toch is dat exact wat de Australische Sally Zou zoekt voor haar dochter van 9. Zelf is ze zelden thuis, dus zoekt ze iemand die 7 dagen op 7 bij haar dochter wil blijven en die een mengeling wil zijn van een nanny en een persoonlijk assistent voor het meisje.

De ideale kandidaat is “zachtaardig, welbespraakt, verantwoordelijk, zorgend en plezierig.” Hij of zij woont in bij het gezin en wordt “personal assistant voor een energiek en lief 9 jaar oud meisje.”

“Je zal vaak als enige verantwoordelijk zijn voor het kind omdat de moeder vaak op reis is. Je wordt verwacht in te wonen en 7 dagen per week bij het meisje te blijven tijdens de schoolsemesters,” klinkt het nog in de vacature.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees