Dit is een exclusief artikel voor jou.

Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >
Corrigeer
Het Nieuwsblad camera closecorrect down facebook gplus nextprevquote share twitter video

Amber hoopt op het kroontje.mvl

Amber Meersman gaat voor kroontje Miss Présence

Asse

-

De 20-jarige Amber Meersman uit Asse dingt samen met elf andere meisjes komende zaterdag naar het kroontje van Miss Présence. “Sowieso heb ik de afgelopen maanden al de tijd van mijn leven gehad”, zegt ze over haar deelname.

De dames die meedingen naar het kroontje van Miss Présence gaan hun laatste campagneweek in voor de grote finale komende zaterdag. Onder de twaalf dames ook de 20-jarige Amber Meersman uit Asse. Na een zomer vol activiteiten en verplichtingen als kandidate blikt ze tevreden terug op haar deelname. “Ik heb eigenlijk lang getwijfeld of ik zou deelnemen, maar ik heb me uiteindelijk toch laten overhalen door enkele vriendinnen. Mijn deelname heeft mijn zelfvertrouwen wel een enorme boost gegeven”, vertelt Amber. “De afgelopen maanden zijn we met de finalisten onder meer op bootcamp gegaan, hebben we enkele fotoshoots mogen doen en voorts stonden er nog talrijke bezoekjes op het programma.”

Wafels verkopen

Zo leerden de finalisten hun uitstraling te verbeteren. “Als Miss Présence ben je een jaar lang het uithangbord. Stijl en charisma zijn heel belangrijk want je moet de vele sponsors vertegenwoordigen. Tijdens mijn campagne steunde ik ook een goed doel door zelfgemaakte wafeltjes te verkopen voor make-a-wish.”

Komende zaterdag wordt tijdens de slotshow in Bredene bekendgemaakt wie het kroontje van Stacey de Caluwé mag overnemen en wie de twee eredames zullen worden. Zo gaat Amber net als haar opa Rik De Baerdemaeker, die schepen is in Asse, een spannende verkiezing tegemoet. “Bij de halve finale heb ik zelf gemerkt hoe zenuwachtig zo'n verkiezing eraan toe gaat, dus ik kijk wel op naar mijn grootvader. Maar wat het ook wordt zaterdag, ik heb sowieso een geweldige zomer beleefd met de meisjes”, klinkt het bij Amber. (mvl)

Wie Amber wil steunen kan MPR(spatie)05 sms'en naar 6045

Het beste van Enkel voor abonnees