Tatoeëerder plaatst meest gekke en schunnige teksten op nietsvermoedende toeristen

Tatoeëerder plaatst meest gekke en schunnige teksten op nietsvermoedende toeristen

Foto: Facebook

Op Facebook doen foto’s de ronde van toeristen die schaamteloos bedot zijn door hun tatoeëerder. Of zo lijkt het toch. De ‘kunstenaar’ zette telkens totaal van de pot gerukte woorden op hun lichaam. Foto’s van de nietsvermoedende toeristen worden nu duchtig gedeeld op sociale media.

’Vette kip met rijst’ of ‘verse loempia’s’: het zijn niet meteen frases die je op je lichaam zou laten tatoeëren. Toch zijn het woorden die vereeuwigd staan op het lichaam van tattoo-liefhebbers die een Thaise tatoeage lieten plaatsen. De Thai Phanthana Chaichorfaa zette de verzameling foto’s online, en die worden duchtig gedeeld. “We hebben echt medelijden met jullie”, schreef hij erbij. “Hebben jullie echt niets door?”

Bij sommige klanten ging de tatoeëerder nog een stapje verder. Zo heeft een jongeman voor de rest van zijn dagen ‘Luuk Chin Plaa Yaowarat’ op zijn arm staan, de naam van een Chinees restaurant dat visballetjes verkoopt. Iemand anders moet voortaan door het leven met ‘chan chorp hee le chorp chan’, vrij vertaald ‘ik hou van kut, en kut houdt van mij’.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees