Eindelijk! Sioen zet Graceland nu ook op plaat

Gent - Eindelijk! Er bestaat van de Graceland-tour van Gentenaar Frederik Sioen nu ook een live-cd. 'Op algemeen verzoek van het publiek' zo laat Sioen weten, en laten wij hem in dit geval voor de volle 200 procent geloven. Want nu hebben wij het Gracelandconcert van Sioen met zijn vrienden uit Zuid-Afrika zelf wel al twee keer gezien, en toen hij recent alweer 22 concerten van het project aankondigde wisten we: we willen er nog een keertje bij zijn, maar waar blijft die plaat verdorie! Nu is ze er dus.

Sioen speelde het Gracelandconcert voor het eerst op OdeGand 2016 en dat sloeg in die mate aan dat hij het jaar daarop tijdens de Gentse Feesten het Walter De Buckplein tot de vrolijkste plek op aarde omtoverde. In hetzelfde najaar tourde Sioen met het eerbetoon aan Paul Simon 20 concerten in Vlaanderen, en dit najaar doet hij dat nog 22 keer over. Maar er is nu dus ook een liveplaat.

Die is te koop op de optredens van Sioen. De speellijst is terug te vinden op de site van Sioen. De cd is ook online te bestellen via de site van Sioen.

In Gent speelt Sioen Graceland deze keer in de Minardschouwburg, en wel op woensdag 31 oktober. Tickets via de site van de Minard.

Op zondag  16 september is Sioen te gast in De Zevende dag.

En op donderdag 20 september staat Sioen, samen met Jef Neve, Dirk Brossé, Hanne Roos en het Belgian National Orchestra op uitnodiging van Gent Festival van Vlaanderen in Muziekcentrum De Bijloke. Ze spelen er het vredesconcert naar aanleiding van de evenementen van 100 jaar na het einde van de Grote Oorlog. Dat is concert is uitverkocht, u kan proberen via de Wachtlijst.


 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio