VIDEO. Sarah Ferri kleedt haar eigen nummers uit

Gent - Dat is wel snel, dachten we, toen we in onze mailbox de nieuwe Sarah Ferri aangekondigd kregen. Maar het gaat niet echt om compleet nieuwe nummers. De Gents-Italiaanse zangeres-componiste brengt op 28 september de EP Strings Sessions uit. Daarop staan nummers uit de eerste twee cd's van Sarah Ferri: het swingende Ferritales waarmee ze haar debuut maakte, en het eerdere filmische Displeasure, waarin de zangeres toonde hoe breed het bereik van haar stem was. Voor Strings Sessions ontmantelde Sarah Ferri haar nummers en herschreef ze die voor strijkers.

Strings Sessions komt er op het moment dat Sarah Ferri met een strijkerskwartet langs kerken in binnen- en butenland toert. Voor die tournee ruilt Sarah Ferri drum, bas en gitaar in voor een strijkerskwartet.

De EP komt uit op 28 september. De single Where Home Was is nu al uiit. Op 26 oktober speelt Sarah Ferri met haar strijkerskwartet in de Sint-Jacobskerk. Dat concert is echter al uitverkocht. Voor andere concerten in de buurt: klik hier.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio