Geïrriteerde Mario Balotelli dolt met de Franse pers: “Ik heb net deze selfie gemaakt voor jullie”

Geïrriteerde Mario Balotelli dolt met de Franse pers: “Ik heb net deze selfie gemaakt voor jullie”

Foto: REUTERS

Mario Balotelli heeft weer van zich laten horen. Niet op het veld, maar op Instagram. De Italiaanse spits reageerde op de Franse krant L’Equipe. Die meldde afgelopen week dat Balotelli met overgewicht aan de voorbereiding was begonnen.

100 kilogram. De weegschaal was onverbiddelijk voor Balotelli aan het begin van dit seizoen, zo berichtte L’Equipe. Het Italiaanse “enfant terrible” begon dus met overgewicht aan de voorbereiding.

Die berichten zijn bij Balotelli in het verkeerde keelgat geschoten. Op Instagram liet hij van zich horen: “Ik, overgewicht? Jullie weten toch hoe ik eruit zie? En moest ik een boete betalen? Degenen die dat hebben verzonnen, zouden moeten worden ontslagen. Ik heb net deze selfie gemaakt om al jullie twijfels weg te nemen.”

Balotelli heeft dit seizoen ook meer tijd voor “kunstjes” op sociale media. De eerste drie wedstrijden was hij nog geschorst. Tegen Lyon speelde hij 75 minuten, maar afgelopen vrijdag werd hij door coach Patrick Vieira weer uit de selectie gehouden. Hij heeft last aan de adductoren, klinkt het.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.