Bagagemedewerker Ryanair op heterdaad betrapt als hij luidspreker uit koffer steelt

Bagagemedewerker Ryanair op heterdaad betrapt als hij luidspreker uit koffer steelt

Een personeelslid van de luchthaven van Ibiza zou zijn ontslagen nadat hij werd gefilmd toen hij een koffer van een passagier van Ryanair opende en er een luidspreker uit stal. De diefstal werd op camera vastgelegd door een passagier van dezelfde vlucht, die al was ingescheept en onmiddellijk een steward verwittigde. De tiener die werd bestolen, kreeg zijn luidspreker terug van de politie en kon zijn reis naar Madrid samen met zijn moeder verderzetten.

De Spaanse politie werd opgetrommeld toen de diefstal werd gemeld en kon het slachtoffer op het vliegtuig identificeren. Volgens de moeder van de jongen verklaarde een van de agenten dat de dief slechts drie dagen in dienst was. Hij gaf de diefstal uiteindelijk toe nadat zijn baas - die de beelden had gezien - hem op het matje had geroepen.

“Ik ben erg dankbaar dat we de luidspreker terug hebben”,vertelde de moeder van het jonge slachtoffer aan de Spaanse krant Diario de Ibiza. “Het was een verjaardagscadeau waarvoor ik heel wat geld heb neergeteld.” De man die de beelden maakte, verklaarde ook dat “de crew van Ryanair zich voorbeeldig gedroeg en alles in goede banen leidde”.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees