Hoe vier je het einde van de Vuelta? Met burgers en een beetje bier

Hoe vier je het einde van de Vuelta? Met burgers en een beetje bier

Ook voor Thomas De Gendt en co zit de Ronde van Spanje erop! Met een ritzege voor Jelle Wallays en de trui van bergkoning voor Thomas De Gendt zelf was er voor Lotto-Soudal voldoende reden voor een klein feestje in de Madrileense binnenstad.

Na weken van uitgebalanceerde voeding en navenante drankjes mocht er wel eens een kleine uitspatting volgen, vonden De Gendt en co. En dus stonden er vanavond burgers op het menu, met frietjes en bier à volonté, twitterde Thomas De Gendt. Al leek dat van dat bier wel mee te vallen. Tenzij men net de glazen aan het bijvullen was, zien wij enkel bij ritwinnaar Jelle Wallays een flesje Corona voor de neus. Toch sober, die jongens…

U herkent van links naar rechts Tosh Van der Sande, Maxime Monfort, Sander Armée, Jelle Wallays, Tiesj Benoot, Victor Campenaerts en Thomas De Gendt. Enkel Bjorg Lambrechts haalde, zoals voorzien, het ieinde van de Vuelta niet.

Corrigeer


Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.