Vrouw beleeft perfecte Tinder-date, tot 5 simpele woorden haar droom aan diggelen slaan

Vrouw beleeft perfecte Tinder-date, tot 5 simpele woorden haar droom aan diggelen slaan

Foto: Twitter

Op een website voor jonge mama’s heeft een vrouw verteld hoe ze de perfecte date beleefde met een man die ze had leren kennen via de populaire dating-app Tinder. “Dit is ‘m. Ik heb de ware ontmoet”, dacht ze na afloop. Tot vijf simpele woorden haar droom de ochtend nadien aan diggelen sloegen.

Alita Brydon was al een tijdje aan het chatten met haar Tindermatch. Hun gesprekken waren persoonlijk, intiem, maar tegelijk ook mondain, vertelt ze op de Australische website MamaMia. “Hij woonde in een dorpje op twee uur rijden, en had het altijd druk met zijn werk, familie en kinderen.”

“Hoewel zijn lichaam, zijn aanwezigheid, zijn aanrakingen onbereikbaar waren, was hij meer dan bereikbaar op mijn telefoon. Mijn Whatsapp rinkelde onophoudelijk van bij het opstaan tot ik weer ging slapen. Hij paste niet in het plaatje. Maar het was 2018. Misschien was dit het nieuwe plaatje?”

“Op mijn telefoon stond het chatvenster permanent open. Mijn hartslag ging stevig tekeer telkens als hij iets aan het typen was. Elke seconde was ik aan het wachten tot er weer een berichtje kwam en als er een kwam, ging de adrenaline recht naar mijn hart.”

De ware

Toen de man voor een gelegenheid in de stad moest zijn, besloten de twee af te spreken en elkaar voor het eerst live te ontmoeten. “De dag brak eindelijk aan. Ik zag hoe hij vol vertrouwen op me afstapte. Zonder een woord te zeggen plaatste hij zijn lippen op de mijne, legde hij zijn handpalm onderaan mijn rug en kuste hij me. Het gebeurde. Alles kwam plots samen.”

“Een halve seconde later was het 2 uur ’s nachts en lag ik thuis in bed. Alleen, maar nog altijd in shock. De date was voorbij. Ik had hem ontmoet. Ik had ‘de ware’ ontmoet.”

Maar de droom van Alita was van korte duur. “Toen ik de volgende dag naar mijn telefoon keek, was ik opgelucht. Hij was stil gebleven - maar dat was oké. Ik voelde me veilig nu we elkaar ontmoet, aangeraakt en gekust hadden. Tot er plots een berichtje verscheen: Blijf weg van mijn lief.”

Vrouw beleeft perfecte Tinder-date, tot 5 simpele woorden haar droom aan diggelen slaan
Foto: Twitter

De andere vrouw

“Ik zag haar gezicht in een klein cirkeltje bovenaan mijn Facebook Messenger. Ze had lang, bruin haar, dunne lippen en hoge jukbeenderen. Ze zag er lief uit. Ik legde haar uit dat ik niet wist wie ze was. En dan begon ze.”

Alita was in shock: plots was ze ‘de andere vrouw’ geworden, bleek al snel uit het verhaal van de vreemde die haar had aangesproken. “Stukje na stukje scheurde ze van mijn hart. De twee hadden een relatie. Hij had haar ontmoet na onze match op Tinder. Hij had haar familie al ontmoet. Ze zouden gaan samenwonen. Hij had haar een ring gekocht.”

Gehuld in verdriet keek Alita naar de jurk die nog in de kamer ophing. De jurk die ze zo zorgvuldig had uitgekozen voor de grote date. “Ik verontschuldigde me bij haar. Legde haar alles uit. En blokkeerde hem zonder eerst nog één woord te zeggen.”

“Ik zou nooit achter een man aan gaan die in een relatie zit. En ik zou alles doen om de pijn die ik bij die vrouw heb aangericht terug te kunnen draaien. Maar ik wist het niet. Alles wat ik uit deze ervaring kan putten, is één doordringende, ijskoude les. Wees voorzichtig met wie je vertrouwt.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees