Car Free Day in Zulte

Car Free Day in Zulte

Net als vorig jaar wil Zulte ook op deze Car Free Day iedereen met de fiets of te voet naar het werk. Foto: Eddy Lefevre

Zulte - Op donderdag 20 september nemen het Sociaal Huis en het gemeentebestuur van Zulte opnieuw deel aan Car Free Day, een jaarlijkse actiedag van Taxistop in het kader van de Week van de Mobiliteit. De gemeente moedigt al haar medewerkers aan die dag de wagen zoveel mogelijk aan de kant te laten staan. Zulte wil zo iedereen aanmoedigen op Car Free Day eens met de fiets of te voet naar het werk te trekken.

In het gemeentehuis, het Sociaal Huis, de gemeenteschool en in de gemeentelijke loods worden de personeelsleden op donderdag 20 september verwelkomd met een glaasje (h)eerlijk fruitsap, een kopje (h)eerlijke koffie en een (h)eerlijke versnapering.

Car Free Day in het kader van de Week van de Mobiliteit wil iedereen een duwtje in de rug geven om de overstap waar te maken. Doorbreek tijdens deze week eens je gewoontes en probeer dat autominderen. Je ervaart de voordelen en laat je misschien overtuigen. Zo zet de Week van de Mobiliteit Vlaanderen #goedopweg.

Meer informatie: www.weekvandemobiliteit.be

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio