Niet voor arachnofoben: malse sprinkhaan ontsnapt niet meer uit de klauwen van deze reusachtige spin

Niet voor arachnofoben: malse sprinkhaan ontsnapt niet meer uit de klauwen van deze reusachtige spin Video: Reuters

Heel wat mensen met een panische angst voor spinnen hebben nachtmerries sinds ze bovenstaande video te zien kregen op sociale media. Een Amerikaanse man wilde zijn dochter de fijnere nuances van biologie leren en filmde daarom een spin in zijn achtertuin die een lekker hapje aan het vangen was. De onfortuinlijke sprinkhaan wordt razendsnel ingepakt door een argiope aurantia, een fors uitgevallen spin die enkel in Amerika voorkomt en kan worden herkend aan haar opvallende gele rugtekening.

De opmerkelijke beelden werden gefilmd in de Amerikaanse staat Georgia en zijn al meer dan een half miljoen keer bekeken sinds ze zaterdag op Facebook verschenen. Heel wat personen die de beelden te zien kregen, verklaarden dat ze ongetwijfeld een slapeloze nacht tegemoet gingen, maar anderen zagen er de “pracht van de verbazingwekkende natuur” in.

Een man uit Californië gooide het echter over een andere boeg toen hij de video onder ogen kreeg en schreef dat het “een nauwkeurige weergave van zijn vorige relatie” was.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees