Romantisch huwelijksaanzoek op het vliegtuig krijgt pijnlijk staartje

Romantisch huwelijksaanzoek op het vliegtuig krijgt pijnlijk staartje

De beelden gingen in mei van dit jaar de hele wereld rond: een man vroeg zijn vriendin, een collega stewardess voor China Eastern Airlines, in volle vlucht ten huwelijk. Met succes, maar hun ‘mile-high-proposal’ krijgt nu een pijnlijk staartje.

Stewardess Xiao Jiao was totaal verrast toen haar vriend tijdens een vlucht begin dit jaar plots op één knie ging en haar vroeg met hem te trouwen. Xiao was al vier jaar samen met haar vriend toen hij, volgens een getuige die het gebeuren op camera vastlegde, plots bloemen en een diamanten ring tevoorschijn haalde. Xiao zei volmondig ja, de passagiers applaudisseerden luid en video’s van het aanzoek werden druk bekeken op Youtube.

LEES OOK. Wil je het vliegtuigpersoneel te vriend houden? Zorg dan dat je dit voorwerp altijd bij je hebt

Nu blijkt dat de zaak nog een pijnlijk staartje kreeg. Na de landing zou Xiao immers te horen hebben gekregen dat ze meteen geschorst werd wegens ‘ongepast gedrag’. Volgens de luchtvaartmaatschappij had de vrouw voor chaos gezorgd bij de passagiers en zo de veiligheidsvoorschriften geschonden. Nu, vier maanden na het incident, meldt Channel 8 dat de vrouw ook effectief ontslagen is omdat ze de veiligheid van de passagiers in het gedrang heeft gebracht.

LEES OOK. Dit is waarom vliegtuigpersoneel het haat als je op je vlucht lightcola bestelt

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees