Onbekende Belgische hot in India nu ze met een Bollywood-ster lijkt te daten

Onbekende Belgische hot in India nu ze met een Bollywood-ster lijkt te daten

Foto: Twitter

Een onbekende Belgische is plots groot nieuws in India. Dat heeft ze te danken aan foto’s die opgedoken zijn waarin ze poseert met de meest begeerlijke vrijgezel van India, Bollywood-ster Vijay Deverakonda. Alle Indische websites staan er vol van.

De 29-jarige Vijay Deverakonda is een van de grootste sterren in Bollywood, het Indische broertje van Hollywood. Hij is een van de meest begeerlijke vrijgezellen in India. Als hij dus ergens met een vrouw opdaagt, is dat telkens groot nieuws. Zo werd hij niet lang geleden een paar keer gespot met Rashmika Mandanna, zijn tegenspeelster in de film Geetha Govindam, maar bevestiging van een eventuele relatie kwam er nooit.

De showbizzsites zijn vandaag opnieuw een versnelling hoger geschakeld door foto’s die opgedoken zijn van Deverakonda met de Belgische Virginie, die eerder al acteerde in een film met de acteur en enkele maanden in India heeft verbleven. Op enkele foto’s staan ze heel intiem, op andere zitten ze dan weer bij mensen die haar ouders lijken te zijn.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees