Gentse sterrenzaak Oak opent een broertje, 130 meter verderop

Gentse sterrenzaak Oak opent een broertje, 130 meter verderop

Marcelo Ballardin(foto r.) blijft zelf in de keuken van Oak. In Door 73, in het pand waarin eerder het restaurant Fin de Faim zat, wordt Eric Ivandis (29, l.) de chef. Foto: if

Gent -

Marcelo Ballardin, chef van de Gentse sterrenzaak Oak en momenteel in Korea voor tv-opnames, opent binnenkort een tweede zaak. Door 73 ligt 130 meter verderop, in dezelfde Hoogstraat.

Marcelo Ballardin(foto r.) blijft zelf in de keuken van Oak. In Door 73, in het pand waarin eerder het restaurant Fin de Faim zat, wordt Eric Ivandis (29, l.) de chef. De Griek is al vier jaar de souschef van Ballardin in Oak. Ballardin en zijn man Dominik D’Hooge kennen hem dus door en door.

Wat op het bord komt, is voorlopig geheim. “Nieuw, fris en spannend”, verklappen ze al. Dominik D’Hooge: “Eric bepaalt de kaart, het wordt echt zijn keuken. Het wordt een gezellig concept waar food sharing centraal zal staan. Er komt ook een bar voor een aperitief, of voor koffie met taart in de namiddag.”

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio