123-piano danst vanavond voor de vrede en Oskar en Lili Rose doen mee

Gent - 123-piano, het cultureel evenement dat zich op een aantal plaatsen in de Gentse binnenstad afspeelt, loopt nog tot en met zondag 23 september. Zoals bekend kan iedereen die dat wil vrij op de piano's spelen. Vandaag, op de internationale dag van de Vrede, is er onder de Stadshal een bijzonder evenement: 123-piano wil er, samen met Platform K, dansen voor de vrede. Iedereen is vanaf 20 uur welkom. Ook Oskar, de jongen die zich een aantal weken geleden liet opmerken door aan het Sint-Pietersstation spontaan aan het dansen te slaan, zal er zijn.

Muzikant Sioen, organisator van 123-piano, nodigde ook Lili Rose Vleminckx uit. Lili Rose is een negenjarig meisje uit Nieuwmunster (Zuienkerke) dat afgelopen zaterdag tijdens OdeGand deelnam aan de 123-pianobattle. Ze haalde er net geen podiumplaats maar haar optreden maakte op Sioen zo'n indruk dat hij haar uitnodigde om vanavond te komen meespelen.

Alle info, en het filmpje waarop te zien is hoe Oskar zich uitleefde op de muziek van 123-piano is te zien op de Facebookpagina van het evenement.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio