Celebs

Er mag geen alcohol geserveerd worden

Nieuwe bar van Tanja Dexters niet open gegaan, openingsfeest “voor onbepaalde tijd” uitgesteld

Antwerpen -

Bar Flamingo, het café van Tanja Dexters op de Antwerpse Groenplaats, is niet open gegaan. Het geplande openingsfeest dat vrijdag op de agenda stond en waar naar verluidt 1500 man werd verwacht, is geannuleerd en voor onbepaalde tijd uitgesteld. De uitbaters hebben hun drankvergunning nog niet binnen.

“Een droom die uitkomt”, zo noemde Tanja Dexters de opening van ‘haar’ café Bar Flamingo op de Groenplaats. Op Instagram postte ze vrijdag nog foto’s van de receptie die er donderdag in besloten kring was gehouden. Maar het grote openingsfeest dat vrijdagavond om 19 uur van start moest gaan, gaat niet door.

De uitbaters kregen vrijdag in de loop van de dag het wijkteam van de politie over de vloer, die hen erop wees dat ze geen drankvergunning hebben. De zaak mag dus in principe wel open gaan, maar er mag geen alcohol worden geserveerd. De uitbaters beslisten dan maar om de deur gesloten te houden.

Op Facebook werd het nieuws bevestigd dat het restaurant morgen, zaterdag 22 september, wél open is van 11u30 tot 23 uur.

LEES OOK. Al 22 keer failliet en verdacht van witwassen: Tanja Dexters opent nieuwe bar met omstreden zakenpartner

Volgens Het Laatste Nieuws zou Tanja’s zakenpartner ‘geflikt’ zijn geweest door een ex-collega. Dexters zou in een horeca-oorlog verzeild zijn geraakt tussen Atila Usul, haar zakenpartner, en een voormalige zakenpartner van Usul. Die ex-zakenpartner zou het gebrek aan vergunningen van de bar van Tanja Dexters hebben gelekt aan de inspectie.

Nieuwe bar van Tanja Dexters niet open gegaan, openingsfeest “voor onbepaalde tijd” uitgesteld
Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees