Zwangere actrice (49) slaat tijdens talkshow vrouw uit publiek na kwetsende opmerking over haar kind met Down

Zwangere actrice (49) slaat vrouw tijdens talkshow die zegt dat “niemand nog een kind met Down nodig heeft”

De Russische actrice Evelina Bledans is op haar 49ste voor de tweede keer in verwachting, een droom die uitkomt voor de vrouw die graag een dochter wil. De zwangerschap kwam via in-vitrofertilisatie tot stand, iets wat de actrice besprak met het panel en het publiek tijdens een Russische talkshow. Een vrouw in het publiek stelde echter kritische vragen aan Bledans over zwanger worden op oudere leeftijd. En dat liep plots helemaal uit de hand.

De dame in het publiek zei dat “niemand weet wat het resultaat” van de zwangerschap zal zijn, maar toen ze zich plots luidop afvroeg of de actrice “nog een kind zal krijgen dat aan het Syndroom van Down lijdt”, sloegen de stoppen door bij de zwangere moeder.

Terwijl een andere gast in de talkshow riep dat de vrouw uit het publiek en de studio moest worden verwijderd, stapte Bledans op haar af om haar ongenoegen te uiten. Het eerste kind van de zwangere actrice lijdt aan Down, waardoor ze plots hevig uit de hoek kwam: “Je mag over mij alles zeggen, maar aan mijn kind raak je niet!”

Helaas was Jerry Springer niet in de buurt om de boel te sussen, waardoor de vrouw enkele klappen moest incasseren en het publiek plots wel erg stil werd.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees