Dé grootste fan van de Rode Duivels: man laat logo van voetbalbond tatoeëren op achterhoofd (en hij wil nog meer)

Video: TV Oost

De grootste supporter van de Rode Duivels. Zo zullen ze Nico De Bruycker na zijn stunt zeker noemen. De man uit Haasdonk heeft het logo van de Belgische voetbalbond laten tatoeëren … op zijn achterhoofd.

Hij heeft er lang over getwijfeld, maar vandaag liet Nico De Bruycker het toch doen: een tattoo van de Rode Duivels op zijn achterhoofd. De Waaslander liet eerder op de dag zijn haar afscheren om het logo van de Belgische voetbalbond te laten zetten. “Ik zag de uitdaging van een meisje, die een handtekening van Toby (Alderweireld, nvdr.) liet tatoeëren op haar schouder”, vertelt de man voor de camera van TV Oost. “Maar ik wilde dat wel overtreffen. Gek zijn doet geen zeer, zeker?”

Het duurde ongeveer twee uur om de opvallende tattoo te maken. De superfan wil echter nog meer van de Rode Duivels op zijn lichaam laten vereeuwigen. “Ik daag de 22 Rode Duivels uit om hun handtekening op mijn lichaam te laten tatoeëren.”

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.

UEFA Nations League Divisie A - Groep 2

Vorige speeldag

Speeldag 6

GS W V G DS P
1 Zwitserland 4 3 1 0 14/5 9
2 België 4 3 1 0 9/6 9
3 IJsland 4 0 4 0 1/13 0