Man nodigt grootmoeder uit in zijn zelfgebouwde racewagen, en haar reactie is onbetaalbaar

Man nodigt grootmoeder uit in zijn zelfgebouwde racewagen, en haar reactie is onbetaalbaar Video: YouTube - Christian Steel

Als er één passie is die de Amerikaan Christian Steel met volle overgave doet, dan is het wel racewagens bouwen. Ook zijn familie betrekt hij met plezier bij zijn hobby. Zo liet hij onlangs zijn grootmoeder Rachel Evans meerijden in zijn nieuwste racewagen, de Goblin genaamd. Haar reactie toen Steel het gaspedaal eens stevig indrukte, bracht inmiddels tienduizenden kijkers aan het lachen.

De Amerikaan plaatste een video van de rit exact een week geleden op zijn Facebook-profiel. “Ik heb mijn grootmoeder eindelijk in de Goblin gekregen”, schreef hij erbij. “Ze heeft al in alle wagens gezeten die ik bouwde. Wat hou ik van deze vrouw.” En samen met hem vele kijkers, die maar al te graag zagen hoe de grootmoeder zich rot schrok zodra Steel stevig tempo maakte.

Gelukkig kon Evans er ook van genieten. “Je mag van geluk spreken dat ik op voorhand heb geplast”, zei ze met een kamerbrede lach.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees