Slecht nieuws voor boer Jitse in Boer Zkt Vrouw: verliefde Siska gaat niet mee

Slecht nieuws voor boer Jitse in Boer Zkt Vrouw: verliefde Siska gaat niet mee

Foto: vtm

Zorgen voor zorgboer Jitse in Boer Zkt Vrouw: een van zijn favoriete dames komt niet mee naar ­Noorwegen.

Dina Tersago heeft vanavond via Skype een onaangename dienstmededeling voor boer Jitse, die zich in Noorwegen voorbereidt op de komst van zijn drie uitverkoren vrouwen: Siska (18) uit Denderbelle gaat niet mee.

Na de groepsdate kreeg Siska gevoelens voor iemand die ze al een tijdje kende. Ze wilde Jitse niet voor de gek houden en liet weten dat ze zich terugtrekt uit het programma. Jitse is ontgoocheld, maar krijgt de kans om een vervangster op te trommelen. De zorgboer twijfelde sowieso tussen Siska en Emily, dus is de lege plek misschien sneller opgevuld dan verwacht.

In Duitsland probeert Dina boer Jeroen wat te kalmeren: hij ziet de komst van Severien, Joëlle en Jits met klamme handjes en hoofdpijn tegemoet. “Ik ben zenuwachtig. Wat gaan ze vinden van Duitsland, wat gaan ze vragen? Dan word ik gestresseerd en krijg ik hoofdpijn. Ik heb al een pijnstiller moeten nemen.”

An Lemmens reist met Romina en Stephanie naar Jan in Australië. Zonder Laura, want die zat in Indonesië en wacht hen op in Sydney. Wijnboer Bjorn vergast zijn dames op huisgemaakte honingwijn en een huisgemaakte schotel die iedereen meteen kan bekoren.

INFO

Boer zkt Vrouw - De Wereld RondVTM, 20.35 uur

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees