Tatyana Beloy duikt op in ‘Familie’ (en ze belooft meteen een pittig verhaal)

Fans van ‘Familie’ krijgen een nieuw gezicht te zien in de komende afleveringen van de dagelijkse fictiereeks. Actrice en presentatrice Tatyana Beloy waagt zich aan een tijdelijke rol en niet zomaar één. Haar personage Lynn belooft immers heel wat los te maken, zo laat Beloy weten aan Het Laatste Nieuws.

Van ‘Gent West’ via de film ‘De Collega’s 2.0’ naar ‘Familie’. Tatyana Beloy zit niet stil, maar ze heeft toch wat gaatjes in haar agenda gevonden om de rol van Lynn op zich te nemen. Ze zal immers niet het hele seizoen te zien zijn, maar haar stappen in de serie zullen kort en krachtig zijn.

Beloy licht al een tipje van de sluier op in Het Laatste Nieuws. “Lynn is geen leuk meisje. Ze beseft dat haar gloriejaren als model bijna voorbij zijn en gaat daarom op zoek naar een vangnet. Peter Van den Bossche, de rol van Gunther Levi, toont alvast interesse”, vertelt de actrice. Het verwaande model Lynn is op zoek naar een makkelijke mannelijke prooi. Geen katje om zonder handschoenen aan te pakken dus. “Hopelijk beseft de kijker dat ik in het echt geen bitch ben”, lacht ze nog.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees