Onverwachte wending in ‘The Bachelor’ wanneer kandidate liefde verklaart voor concurrente: “Kom mee naar huis”

Onverwachte wending in ‘The Bachelor’ wanneer kandidate liefde verklaart voor concurrente: “Kom mee naar huis”

Foto: The Bachelor Vietnam

Meer dan twintig vrouwen die strijden voor de liefde van één vrijgezelle man. Daar draait het datingprogramma ‘The Bachelor’ om. Al is dat tijdens de meest recente Vietnamese editie toch iets anders verlopen.

Tijdens de uitzending van de meest recente aflevering, vorige week, stond het programma even op z’n kop. Een kandidate besliste immers om haar gevoelens voor een andere deelneemster in de groep te gooien.

Minh Thu vertelde openhartig aan bachelor Nguyen Quoc Trung dat ze de liefde had gevonden, alleen niet bij hem. “Ik ben aan dit programma begonnen om de liefde te vinden. En dat is ook gelukt, bij iemand anders”, zei ze met tranen in de ogen.

Nadien draaide ze zich om en omhelsde ze haar concurrente Truc Nhu. “Kom, kom met mij mee naar huis”, fluisterde ze emotioneel.

Dapper

Uiteindelijk besliste ook Truc Nhu van het podium te stappen, alhoewel zij wel een roos had gekregen en zo nog kans maakte op een toekomst met de bachelor.

“Het spijt me. Ik wil je echt beter leren kennen. Jij geeft me een speciaal gevoel over mezelf en ik heb me al lang niet meer zo gevoeld”, klonk het.

Toch besliste de vrouw om het programma te verlaten en mee te gaan met de andere deelneemster. Beelden die inmiddels al miljoenen keer bekeken zijn online. “Ongelooflijk hoe dapper dat was”, vinden velen op Twitter.

Geen happy end

Naar verluidt kende het verhaal echter geen happy end. Na de uitzending besliste Truc Nhu immers terug te keren naar de competitie.

“Nadat ik nog eens met de bachelor had gepraat, ben ik van gedachten veranderd”, klinkt het. “Ik heb de roos toch aanvaard.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees