Jongetje (5) schreeuwt het uit als hij aan zijn nek 40 meter boven de grond bengelt op reuzenrad

Jongetje (5) schreeuwt het uit als hij aan zijn nek 40 meter boven de grond bengelt op reuzenrad

Een Chinese jongen zorgde voor heel wat paniek toen hij in de penarie was geraakt tijdens een ritje op een reuzenrad. Het kind mocht alleen in de cabine gaan zitten, maar het liep helemaal fout toen hij op de metalen tralies klom die voor het open raam zitten. Hij gleed weg, viel bijna 40 meter naar beneden, maar kwam met zijn hoofd vast te zitten. Zijn moeder en getuigen die beneden stonden te wachten, schreeuwden het uit van angst terwijl het reuzenrad een nog meer dan een halve ronde moest draaien.

Toen duidelijk werd dat de jongen niet kon geholpen worden door de attractie stop te zetten, bleef het reuzenrad draaien tot de cabine van de jongen de begane grond had bereikt. Personeelsleden en getuigen schoten hem in allerijl te hulp en konden hem snel uit zijn benarde situatie bevrijden.

Hoewel het verboden is als kind alleen op de attractie te zitten, had de moeder de operator kunnen overtuigen om het in zijn eentje te laten plaatsnemen. Het jongetje en zijn moeder werden na de redding onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht, waar duidelijk werd dat hij er alleen maar blauwe plekken en een stijve nek zal aan overhouden.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees