Siska vertelt wat ze echt vond van Jitse in ‘Boer Zkt Vrouw’: “Ik dacht nooit dat het iets zou worden”

Siska vertelt wat ze echt vond van Jitse in ‘Boer Zkt Vrouw’: “Ik dacht nooit dat het iets zou worden”

Het was een pijnlijk begin voor Jitse (22), toen bleek dat één van zijn drie uitverkoren dames het vliegtuig niet wou nemen naar zijn Noorse boerderij voor ‘Boer Zkt Vrouw’. “Ze heeft gevoelens gekregen voor iemand die ze al langer kent”, vertelde Dina aan de zorgboer, die Siska (18) prompt inruilde voor zijn vierde keuze Emily (27). Maar nu vertelt Siska aan TV Familie dat ze sowieso toch niet zo geïnteresseerd was.

Op televisie leek het nochtans een overtuigende match: de enthousiaste Siska uit Denderbelle en de verlegen boer Jitse. Maar schijn bedriegt, zo blijkt.

“Ik heb nooit het gevoel gehad dat het echt iets kon worden”, vertelt Siska nu aan TV Familie. “In de voorstelaflevering kwam hij goed over. En dan die zorgboerderij…” Maar tijdens hun drie korte gesprekken was haar enthousiasme snel getemperd. “Telkens als ik met Jitse een gesprek voerde, had ik het gevoel dat hij… Tja, ik vond hem nogal. Euh. Jeugdig. In vergelijking met mezelf”, vertelt de vier jaar jongere kandidate.

En Jitse? Die was teleurgesteld. “Ik vond het niet helemaal rechtvaardig van haar… Maar aan de andere kant: zoiets gebeurt, hé”, vertelde de boer aan TV Familie. “Ik was sowieso al sterk aan het twijfelen tussen Siska en Emily. Ik had er zelfs al een klein beetje spijt van dat ik Emily niet gekozen had.” Vooral het feit dat Emily (27) ouder was, schrikte hem af. “Ik ben blij dat ik die fout heb kunnen rechtzetten en dat Emily nu Siska’s plaats heeft ingenomen”, besluit hij.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees