Mode

Evy Gruyaert lanceert nieuwe sportcollectie

Evy Gruyaert lanceert nieuwe sportcollectie
Presentatrice Evy Gruyaert heeft haar tweede sportcollectie ontworpen voor de Belgische modeketen Zeb. Daarbij ligt de focus op grafische leggings en bovenstuks met motiverende quotes.

Voor haar tweede collectie heeft de ‘Start To Run’ en ‘Start to Yoga’-schrijfster zich op de mix van twee kleuren gefocust. De klemtoon ligt op zwarte stuks met grafische accenten in verschillende tinten rood - van bordeaux tot terracotta. Voor wie het allemaal iets pittiger mag, is er een ensemble met subtiele luipaardprint.

Opgeven staat niet in het woordenboek van de presentatrice en dat doorzettingsvermogen is terug te vinden in de lijn. De sportbeha’s en enkele shirts zijn voorzien van de motiverende quote ‘keep going’. Andere T-shirts met ‘good vibes only’ knipogen dan weer naar het feit dat lichaamsbeweging je écht gelukkig maakt. De presentatrice houdt ook nog steeds van yoga en brengt een matje uit dat er voor je is als een nieuwe houding - letterlijk - tegenvalt: “If you fall, I’ll be there”, staat erop gedrukt. Prijzen schommelen tussen 19,99 en 79,99 euro.

Evy Gruyaert lanceert nieuwe sportcollectie

Gruyaert is niet de enige bekende Vlaming met een nieuwe najaarscollectie voor de keten. Ook Astrid Coppens en Véronique Leysen lanceerden onlangs hun lijn. Alle collecties zijn te koop via de webshop en in de fysieke winkels van ZEB.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees