Op een oppervlakte van meer dan 700 m² zet zelfstandig ondernemer Wouter Van Assche er vooral in op verse voeding, met een groot aanbod aan groenten en fruit, vlees, charcuterie, kaas en brood. Ook koude en warme traiteurmaaltijden behoren tot het assortiment.

'In deze drukke omgeving van de gemeenteschool, vrije basisschool Wonderwijs en het sportcomplex Bergenmeers willen we vooral snel tegemoetkomen aan de noden van de klanten. Zo is deze nieuwe vestiging van Spar open van 8 uur 's ochtends tot 20 uur 's avonds. Iedereen die in het centrum van Destelbergen moet zijn, kan hier voor of na zijn werkdag terecht', vertelt de zaakvoerder.

De nieuwe Spar aan de Dendermondesteenweg 468 ligt pal in de dorpskern, maar voorziet achteraan op de site parkeerruimte voor 50 wagens en een ruime fietsenstalling. De bediening gebeurt door een enthousiaste ploeg van twaalf lokale medewerkers. De voorbije jaren werd er heel wat nieuwbouw opgetrokken langs de Dendermondesteenweg in Destelbergen. Een deel daarvan dat bestemd was voor handelsactiviteiten bleef merkwaardig genoeg leegstaan.

Twee maanden geleden opende de Colruyt Groep ook al een Okay-supermarkt op de Laarnebaan in deelgemeente Heusden, op drie kilometer van de nieuwe Sparwinkel. 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio