Dit is een exclusief artikel voor jou.
Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Goed voor het milieu en je portemonnee: met deze tips moet je geen eten meer weggooien

Nieuwe challenge ‘Just Keep It’ wil ons minder voedsel doen verspillen

Goed voor het milieu en je portemonnee: met deze tips moet je geen eten meer weggooien

‘Dagen Zonder Vlees’ wilde ons bewuster vlees laten eten, ‘Tournée Minerale’ was er voor wie minder wilde drinken. Op 1 oktober begint een nieuwe challenge, Just Keep It, die je wil uitdagen om 21 dagen geen voedsel te verspillen. Het milieu dankt je en als je het langer volhoudt, kan je er tot 5.000 euro per jaar mee besparen. Maar hoe begin je er nu aan?

Marie-Louise Bruyère en haar dochter Yoneko Nurtantio schreven samen het boek Zéro Gaspi, vrij vertaald als ‘geen voedselverspilling’, over hoe ze in hun gezin probeerden zo ...

Slimmer Leven - Eten & Drinken