Zulte heeft vacature voor deskundige ruimtelijke ordening

Zulte heeft vacature voor deskundige ruimtelijke ordening

Foto: Eddy Lefevre

Zulte - Het gemeentebestuur van Zulte werft een deskundige ruimtelijke ordening B1-B3 aan. Hij of zij krijgt een voltijds contract voor onbepaalde duur. Ook in het Sociaal Huis zijn er jobmogelijkheden.

Functie

De deskundige beoordeelt omgevingsvergunningsaanvragen voor stedenbouwkundige handelingen en bereidt de vooradviezen rond ruimtelijke ordening en stedenbouw voor. Hij of zij doet dit in overleg met de gemeentelijke omgevingsambtenaar–stedenbouw.

Profiel

De kandidaat beschikt minstens over een bachelordiploma en een rijbewijs B. Hij of zij heeft een goed ruimtelijk inzicht en kan een bouwkundig plan snel lezen en begrijpen. De kandidaat werkt in teamverband en stelt zich probleemoplossend op.

Er wordt een wervingsreserve aangelegd voor drie jaar, verlengbaar met twee jaar. Meer info vind je in een infobundel die kan opgevraagd worden bij de personeelsdienst, 09 243 14 67 of personeel@zulte.be.

Solliciteren

Stuur je sollicitatiebrief met cv, kopie van je diploma en rijbewijs B en een recent uittreksel uit het strafregister uiterlijk op 15 oktober 2018 aangetekend naar het College van burgemeester en schepenen, Centrumstraat 8, 9870 Zulte of geef deze tegen ontvangstbewijs af in het gemeentehuis ten laatste op 15 oktober 2018.

Sociaal Huis

Ook in het Sociaal Huis zijn er jobmogelijkheden. Men wil twee enthousiaste en competente kinderbegeleiders (M/V) aanwerven, halftijds, contractueel, onbepaalde duur, niveau C1-C3. Er is ook plaats voor een maatschappelijk werker (M/V), voltijds, contractueel, niveau B.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio