Dit staat op het spel op 14 oktober: de prioriteiten van Vlaams Belang in Destelbergen

Vlaams Belang: "Een veilige gemeente, met fietspaden en voetpaden"

Vlaams Belang:  "Een veilige gemeente, met fietspaden en voetpaden"

Foto: Geert Herman

Destelbergen - Verkiezingsprogramma's, folders, sites: u bent ook een beetje de weg kwijtgeraakt? Uw gemeentesite van Het Nieuwsblad-De Gentenaar trok naar de lijsttrekkers en vroeg hen om een top-3. Waaraan zal uw partij in de volgende legislatuur prioriteit geven? Geen vage beloftes, maar drie concrete zaken waaraan vanaf januari 2019 zal gewerkt worden, als de kiezer daarvoor een mandaat geeft. Klare taal, op minder dan twee weken van de verkiezingen: Vlaams Belang sluit de rij met de vierde vrouwelijke lijsttrekker Henriëtte Scheire.

1. Een veilige gemeente

Wij gaan voor een veilige gemeente, met aandacht voor de zwakke weggebruiker. Met brede en meer fietspaden en extra aanleg van voetpaden waar tot op heden nog niks is voor gedaan.

2. Lange openingsuren politiekantoor

We ijveren voor langere openingsuren van het politiekantoor, en ook voor nachtpatroulles, er zijn veel te veel nachtelijke inbraken in onze gemeente.

3. Uitbreiding sportaccommodatie

Uitbreiding van sport is ook broodnodig, zo is er in onze gemeente niets voor wie aan atletiek doet. Er is niets voor de atletiekers, bijvoorbeeld een looppiste,een sportroute rond het Damvalleimeer of in het bos.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio