Causerie "Etiquette & De Butler": dienen en bediend worden met stijl

Causerie "Etiquette & De Butler": dienen en bediend worden met stijl

Zoek de butler in het gezelschap Foto: if

Destelbergen / Melle - Een butler? U denkt dat hij alleen nog overleeft in die prachtige Engels films? Niets is minder waar. Wie er alles wil over vernemen en het verhaal wil horen van een dame die een carrièreswitch van jewelste maakte en nu anderen dient, is welkom op één van haar causerieën in Lochristi. "Etiquette & De Butler", alles wat u al altijd had willen weten, maar nooit durfde te vragen aan Corine Beyst. Lees hieronder hoe u kan inschrijven.

Corine Beyst - tot voor kort actief in een gezellige buurtwinkel in Lochristi - onderhoudt u vanuit haar ervaring een avondje over "Etiquette & De Butler", want beide zijn natuurlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Nieuwsgierig naar getuigenissen uit het dagelijks leven, met wist-je-datjes en prettige verhalen? De avond wordt omkaderd met verfijnde hapjes en een drankje. U betaalt 30 euro per persoon om mee te kijken achter de schermen van een voor ons toch onbekende wereld. De sessie vindt plaats in het Old Castle Business Centre op de Antwerpsesteenweg in Lochristi, zowel op woensdag 10, maandag 15, maandag 22 als dinsdag 30 oktober. U kan zelf kiezen wanneer u erbij wil zijn. 

Inschrijven voor "Etiquette en de Butler" op 0479 779 479, of via butler.beyst@telenet.be. Een kijkje nemen op de site is ook mooi meegenomen: www.butlerbeyst.be. 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio