Deze vijf kinderen van topmodellen treden in de voetsporen van hun moeder

© *

Kaia en Presley Gerber, Lila Grace Moss, Lily-Rose Depp en Georgie May Jagger. Allen hebben ze de looks van hun bekende moeders geërfd en ook zij rijven nu de ene grote mode- of beautycampagne na de andere binnen.

flb

Kaia (17) en Presley Gerber (19) zijn respectievelijk de dochter en zoon van Cindy Crawford en Rande Gerber. Kaia heeft tegenwoordig de ene grote klus na de andere te pakken. Zo werd aangekondigd dat ze voortaan het uithangbord is van YSL Beauté en daar is zopas nog het horlogemerk Omega bijgekomen. Samen met haar oudere broer Presley is ze ook het gezicht van de capsulecollectie die Zalando voor zijn tienjarige bestaan met Calvin Klein lanceerde.

Enkele dagen geleden raakte bekend dat Lila Grace Moss (16), de dochter van Kate Moss, in de voetsporen van haar mama treedt en haar eerste grote campagne te pakken heeft. Het was Marc Jacobs die haar strikte voor zijn Marc Jacobs Beauty. Hoewel ze grote schoenen heeft om te vullen - haar mama is dan ook het meest iconische model van de afgelopen decennia - blijkt ze goed op weg te zijn. De tiener heeft een contract bij Kate Moss Modeling Agency.

Een jonkie is Georgia May Jagger ondertussen niet meer. Op 26-jarige leeftijd is de dochter van Rolling Stone Mick Jagger en topmodel Jerry Hall, die onder meer voor Calvin Klein poseerde, een gevestigde waarde in de modewereld. In het verleden was ze al het gezicht van Mulberry, Thierry Mugler, Pepe Jeans en Rimmel. Onlangs kwamen daar nog de Franse keten Morgan bij en het Italiaanse modehuis Miu Miu.

Lily-Rose Depp heeft twee bekende ouders: Johnny Depp en Vanessa Paradis. Die laatste scoorde niet alleen hits zoals met 'Joe le taxi', maar was in haar jonge jaren ook een graag gezien model. Zo was ze in 1991 het gezicht van het parfum Coco van Chanel. Ook Lily-Rose is kind aan huis bij het Franse modehuis. Zo is ze momenteel te zien in de nieuwe Chanel beautycampagne Collection Libre en eerder was ze ook al het uithangbord van het parfum Chanel Nr. 5.

Meer over Kaia Gerber

Meer lifestyle