Fit & Gezond

Met deze app sport je als een Victoria’s Secret-model

De modellen van ‘Victoria’s Angels’ zijn hun lichamen volop aan het klaarstomen voor de jaarlijkse modeshow, die volgende maand plaatsvindt in New York. Een paar van hen gebruiken daarvoor de zogenoemde app P.Volve. En die kun je zelf gratis downloaden.

Het Oostenrijkse model Nadine Leopold was onlangs in Londen en verklapte tijdens een interview dat ze voor het defilé twee keer per dag traint met de app. Die is bedacht door New Yorker Stephen Pasterino, de personal trainer van de blondine.

Met deze app sport je als een Victoria’s Secret-model
Nicole Leopold en haar personal trainer

Maar wat houdt P. Volve nu eigenlijk in? Het is een sportmodel dat fysieke therapie combineert met functionele oefeningen en belooft om moeilijk te veranderen zones van het lichaam toch te vormen zoals je wil. Volgens Leopold is haar lichaam er compleet door veranderd. “Ik ben gestroomlijnd en het voelt aan als een heel vrouwelijke training.”

Met deze app sport je als een Victoria’s Secret-model

Verwacht je niet aan de klassieke squats, lunges of crunches, maar aan ultrakleine bewegingen en verschillende staptechnieken die je allemaal aanleert in de app. Pasterino heeft ook speciale apparatuur ontwikkeld die de trainingen effectiever maken zoals de P.ball, een bal aan een elastische band die je tijdens verschillende oefeningen naar beneden moet duwen.

De app is gratis te downloaden en biedt verschillende trainingen van 15 tot 60 minuten aan. Je kunt ook kiezen welke zone van je lichaam je wil trainen. Er komen wekelijks nieuwe oefeningen bij. Wil je naar een specifiek doel toe werken, dan kan je - mits betaling - een persoonlijk schema opstellen of gerichte en reminders ontvangen als het tijd is om jezelf in het zweet te werken.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees