Celebs

Gluren bij BV's. Koen Wauters deelt een mooie boodschap, Tatyana Beloy geeft er letterlijk een lap op

Gluren bij BV's. Koen Wauters deelt een mooie boodschap, Tatyana Beloy geeft er letterlijk een lap op

Foto: Instagram

Een emotionele Koen Wauters, een waarschuwing van Tom Waes en Evi Hanssen in een trouwjurk: de afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

Zanger en presentator Sean Dhondt heeft een indrukwekkende tattoo op zijn onderbeen laten plaatsen. Dat laat zijn tattoo artist zien.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@seandhondt thank you buddy! Had some fun. #mammut #tattoo #kneetattoo #

Een bericht gedeeld door Piotr Polak (@piotr_polak) op


Actrice Tine Embrechts was al blond, nu nog een beetje blonder. "Wittekop zoals Gaston (haar zoontje, red.)", schrijft ze erbij.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back to the world of the blondies ??‍???? #wittekopzoalsonzegaston??‍????‍?? @haarstyliste_sarina #tavat

A post shared by Tine Embrechts (@tineembrechtsofficial) on


Zanger en presentator Koen Wauters had een belangrijke verjaardag te vieren: die van zijn mama. Hij plaatste een emotionele boodschap bij een kiekje van hun tweetjes. "Moeder, je wordt vandaag 87 en je bent nog altijd even lief en godzijdank nog gezond! Dat je nog vele jaren mag genieten van ons vader, je kinderen, kleinkinderen en vrienden."


Ook feest voor vrouwlief Valerie De Booser. Haar kledingzaak Histoires de Femmes bestaat tien jaar. 


Wat deed presentatrice Evi Hanssen in een trouwjurk op haar negentiende? Neen, ze stapte toen niet in het huwelijksbootje, maar werkte wel als trouwjurkenmodel. "Vakantiejob. Een heerlijke tijd waarin ik me een prinses waande", verduidelijkt ze.

 


'Thuis'-actrice Leen Dendievel vierde meisjesdag afgelopen donderdag met een foto uit haar kindertijd. "Toen ik nog een meisje was en gewoon ben gebleven", staat erbij te lezen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Toen ik nog een meisje was en gewoon ben gebleven ! #wereldmeisjesdag ??‍??

A post shared by Leen Dendievel Official (@leendendievel) on


Dat Parisiennes een zekere je ne sais quoi hebben als het op hun outfits aankomt. De Vlaamse presentatrice Veronique Leysen, die eerder deze week in de Franse hoofdstad was, moet op dat vlak niet inboeten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Having a good time in Paris. ♥? Thank you for having me and showing me around @grandmarnierbe

A post shared by Veronique Leysen (@mauricetteveronique) on


Presentator en avonturier Tom Waes waarschuwt zijn volgers voor zijn 'dubbelganger'. Iemand doet zich op Instagram voor als hem en gebruikt dezelfde profielfoto. "Dat ben ik niet", laat hij weten.


Actrice Tatyana Beloy is kapot van het sporten. Ze heeft trouwens de manier gevonden om er keer op keer een lap op te geven... "Ik ben helaas niet iemand die zich telkens weer kan oppompen om naar de sportschool te gaan, dus de ondersteuning van een personal trainer is voor mij echt dé manier om het vol te houden en naar een doel toe te werken", geeft ze mee aan haar volgers bij een foto met haar bokshandschoenen nog aan.


En Tanja Dexters laat zien waarvoor haar 'boots' gemaakt zijn... 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tomorrow Grand Opening Flamingo bar Antwerp! All Welcome! Be there! Starts at 8pm. Let’s Flamingle ??

A post shared by Tanja Dexters (@tanjadexters) on


Acteur Kevin Janssens is in opleiding als - euh - prins op het bruine paard, maar dan wel een die perfect zou passen in een western.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees