Dit is een exclusief artikel voor jou.
Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Amper drie jaar bezig en toch sleept de gewezen patissier van Jeroen Meus al prestigieuze prijs in de wacht: "Smaak primeert, zonder te veel gezever"

Amper drie jaar bezig en toch sleept de gewezen patissier van Jeroen Meus al prestigieuze prijs in de wacht: "Smaak primeert, zonder te veel gezever"

David Van Acker en Pieter De Volder zijn blij met de erkenning door Gault&Millau. Foto: lvdb

Leuven -

Pieter De Volder en David Van Acker konden gisteren hun oren niet geloven. Ze werden met Patisserie Zuut door Gault&Millau bekroond als Chocolatier of the Year voor Vlaanderen. “En we zijn nog maar drie jaar bezig.”

Gault&Millau maakte voor de derde keer een selectie van de beste chocolatiers van België en Luxemburg bekend in een nieuwe gids. Patissier Pieter De Volder (31), die vroeger nog bij Jeroen Meus ...

Het beste van Enkel voor abonnees