Mode

Ontwerpster Anne Kurris stopt met haar label voor kinderen

Ontwerpster Anne Kurris stopt met haar label voor kinderen

De Belgische ontwerpster Anne Kurris trekt de stekker uit haar gelijknamige label voor kinderen. De twintigjarige verjaardag van het merk wordt deze zomer wel nog gevierd met een nieuwe, laatste collectie. Dat staat in een persbericht.

Twintig jaar lang maakte Anne Kurris kleding voor kinderen tussen zes maanden en twaalf jaar oud, maar de volgende zomercollectie - die vanaf eind december in de winkels ligt - wordt haar laatste. De ontwerpster stopt met het label. Ze blijft wel actief in de modesector als docente aan het Sint-Lucas in Antwerpen en de Antwerpse Modeafdeling. Op die manier wil ze komende generaties ontwerpers enthousiasmeren.

Ontwerpster Anne Kurris stopt met haar label voor kinderen

“Twintig jaar Anne Kurris staat symbool voor kleurrijke kindercollecties, successen, mensen en emoties. Ik ben mijn team, fans, klanten, leveranciers en iedereen die me op mijn weg heeft bijgestaan en geïnspireerd, enorm dankbaar. Ik ben ook heel trots met wat we bereikt hebben. Samen met mijn collega’s hebben we de Belgische kindermode een sterk DNA gegeven en wereldwijd in kaart gebracht. Ik ben blij dat ik kan terugkijken op wat geweest is. Het einde is – heel simpel – wat het is”, laat ze weten.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees