Sportparty biedt avontuurlijke formules aan

Lasershooten in het speelbos als alternatief kinderfeestje

Lasershooten in het speelbos als alternatief kinderfeestje

Klaar voor een cool verjaardagsfeestje? Foto: kma

Zandhoven - Wie geen inspiratie heeft voor een verjaardagsfeestje, kan voor een lasershooting terecht in het speelbos van Zandhoven. Het is maar een van de alternatieve kinderfeestformules die Ilse Pareit met Sportparty aanbiedt.

Ilse plaatste deze week een klein berichtje over de lasershootfeestjes op de Facebookpagina 'Ge Zijt van Zandhoven' en kreeg meteen veel reacties. “Het is een leuk teamspel voor kinderen vanaf 6 jaar, dat gebruikmaakt van onschadelijke infraroodsignalen. De geweren beschikken over onbeperkte munitie, zodat je niet moet herladen.”

De kinderen van Ilse Pareit zitten op school in Pulderbos in vrij grote klassen. “Daarom worden de verjaardagsfeestjes meestal buitenhuis georganiseerd. Ik ben leerkracht lichamelijke opvoeding. Als alternatief voor de binnenspeeltuin heb ik met de sportdienst overlegd om sportfeestjes in sportcomplex Het Veld in Zandhoven te organiseren. Intussen werd ik zelfstandige en heb ik ook al een sportkoffer, bubbelballen, superbellen en laser­shootgeweren gekocht. De ouders kunnen de koffers huren, maar ik merk dat de meesten er nog graag begeleiding bij hebben, en dat doe ik ook.”

Alle kinderen vinden lasershooting kei-cool. “Ze zijn in de buitenlucht en in beweging, dus het is nog gezond ook.” 

www.sportparty.be

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio