The Beast komt naar Gent

The Beast komt naar Gent

Foto: stad Gent

Gent -

Het geduld van de Gentenaar werd even op de proef gesteld maar zoals beloofd, komt The Beast nu toch naar Gent. Tijdens de herfstvakantie kunnen groot en klein zich uitleven in de gigantische opblaasbare dinosaurus.

43 meter lang, 12 meter breed en 7,5 meter hoog. The Beast is een gigantische opblaasbare dinosaurus die je binnenwandelt via zijn opengesperde muil. Onderweg passeer je alle vitale organen en krijg je een indrukwekkend klank- en lichtspel te horen.

‘Oorspronkelijk moest de dinosaurus al tijdens de paasvakantie naar Gent komen in het kader van de Jong & Wijze maand”, zegt schepen van jeugd Elke Decruynaere. “Maar omwille van douaneproblemen is dat toen niet tijdig gelukt. We engageerden ons toen om The Beast nog dit jaar naar Gent te halen. Deze herfstvakantie is het zover en kunnen groot en klein zich uitleven in The Beast.’

Attractie voor groot en klein

The Beast is een attractie voor alle leeftijden. De bijbehorende licht- en geluidseffecten worden aangepast voor jonge bezoekers of net spannender gemaakt voor de oudere bezoekers of iets meer stoere kinderen.

Op woensdag 31 oktober vieren we Halloween. The Beast wordt dan ’s avonds net dat tikje enger en transformeert in het Halloween Monster. Men krijgt tot middernacht de kans om te gaan griezelen.

The Beast staat op het Sint-Pietersplein van zaterdag 27 oktober tot en met zondag 4 november. De attractie is open van maandag tot vrijdag van 12 tot en met 18 uur en in het weekend van 11 tot en met 18 uur.

Op woensdag 31 oktober, tijdens de Halloweennocturne, is de attractie open van 12 tot middernacht.

Een toegangsticket kost 4 euro per persoon of 12 euro voor een familieticket (4 personen).

Bij zware rukwinden of storm wordt de attractie stilgelegd.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio