Kompany reageert scherp op Belgisch voetbalschandaal: “Nauwe link met mensen- en drugshandel en prostitutie”

Kompany reageert scherp op Belgisch voetbalschandaal: “Nauwe link met mensen- en drugshandel en prostitutie”

Foto: Photo News

Vincent Kompany is een man met een mening en dus liet de Rode Duivel in een interview met VTM Nieuws zijn licht schijnen over het voetbalschandaal dat door ons land raast. Hij is bijzonder hard voor de makelaarswereld.

LEES OOK (+): Het netwerk van Bayat en Veljkovic: zo ver reiken de tentakels van de spilfiguren in Operatie ‘Propere Handen’

Volg de ontwikkelingen in het dossier hier live op de voet!

“Op dit moment is het te vroeg om echt over individuen te hebben”, aldus de verdediger bij Manchester City bij VTM Nieuws. “Maar als je het hebt over de voetbalsector, kan je niet verrast zijn. De link is heel nauw met de praktijken van de wereld van mensenhandel, drugshandel en prostitutie. Er zijn veel goede mensen, maar ook veel slechte.”

“Wat ik niet begrijp, is dat het internationaal niet helemaal transparant is. Er wordt toch gespeculeerd over lonen van spelers, dat het hen waarschijnlijk niet uitmaakt of hun loon bekend is. Maak het helemaal transparant zodanig dat iedereen zich moet verantwoorden voor hetgeen ze factureren.”

Aflevering 9:Den beerschot en de schande van Popzuelo Beluister nu

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.